Houtkachel Brabant

houtkachel brabant kopen

Heeft u nog vragen?

Neem contact met ons op

U kunt ons altijd bellen voor vrijblijvend advies of een offerte op maat!

06 108 923 93

Woon je in Brabant en ben je op zoek naar houtkachels? Dan ben je bij Marga sfeerhaarden aan het juiste adres. Wij verkopen, plaatsen en onderhouden houtkachels in onder andere Noord Brabant (NL) en Limburg (NL&BE). Er gaat namelijk niets boven een knisperend haardvuur van één van onze houtkachels.

Een kachel al dan niet in combinatie met een natuurstenen schouw brengt sfeer, warmte en gezelligheid in huis. De aanschaf van een kachel is een investering in uw huis en een kwestie van vertrouwen. De geur en verwarmde lucht samen met het uitzicht is reden genoeg om te kiezen voor een houtkachel.

Houtkachels Brabant
Ons uitgebreide assortiment houtkachels leveren en installeren wij door heel Brabant, maar ook Limburg. De houtkachels zijn onder te verdelen in: vrijstaand, inzet, inbouw en hangend. Wij maken alles nog op ambachtelijke wijze. Geen simpel en snel plaatswerk, maar uitsluitend handwerk volgens de regels van de kunst.

Bij Marga Sfeervuren informeren wij u deskundig en helpen u om uw droom te realiseren. Kom langs in onze showroom (20 min. van Eindhoven of Weert). Hier hebben wij ook pelletkachels, open haarden, gesloten haarden en schouwen

Houtkachel
Vroeger had bijna iedere woning een houtkachel en toch is deze snel vergeten. Maar de laatste jaren is de houtkachel toch populairder aan het worden, zeker in nieuw- en verbouw woningen om op een economische en ecologische manier de woning te verwarmen.

Let wel op dat houtkachels en haarden werken met een open verbrandingssysteem. Kies je dus voor een houtkachel, zorg dan dat je woning goed geventileerd is.