Service en onderhoud

van uw haard of kachel

Service en onderhoud van uw haard of kachel

De voordelen van goed onderhoud van uw gashaard of gaskachel voor €. 85,- per jaar.

Vraag uw service hier aan:  contactformulier 

Regelmatig onderhoud heeft de volgende voordelen:

  1. Door vervuiling van uw haard of kachel kunnen storingen optreden. Met een service- en onderhoudscontract bent u verzekerd van probleemloos functioneren.
  2. Gemak en gemoedsrust, uw haard of kachel wordt vakkundig gereinigd met speciale apparatuur. Bij een gashaard hoeft u bij normaal gebruik zelfs geen onderhoud of reiniging meer te doen.
  3. Preventie van koolmonoxidevergiftiging. Een optimaal afgestelde haard of kachel vermindert het risico en geeft u een gerust gevoel.
  4. Een schone haard of kachel verbruikt minder energie. Door rest- en afvalstoffen te verwijderen in het verbrandingssysteem brandt uw haard of kachel weer als nieuw met een optimaal vlammenspel.
  5. De levensduur van uw haard of kachel wordt verlengd.

Verzekerd van onderhoud en service

Voor het onderhoudscontract betaalt u een vast laag bedrag afhankelijk van het soort en type haard of kachel. Wij komen jaarlijks bij u langs voor een onderhoudsbeurt, waarvoor u niets extra hoeft te betalen. Wij reinigen uw systeem en stellen het apparaat opnieuw af volgens fabrieksspecificaties voor optimale verbranding en ontsteking. Wilt u gebruik maken van een onderhoudscontract? Meld u dan hier aan: contactformulier

Tevens vervangen wij kosteloos alle batterijen in de haard zelf en de afstandsbediening zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Inhoud van het service- en onderhoudscontract

Eén keer per jaar wordt uw haard of kachel zonder extra kosten schoon gemaakt en uw installatie nagekeken. Hierbij wordt de installatie weer zodanig afgesteld dat er een optimale ontbranding en vlammenspel ontstaan en u volop kunt genieten van uw sfeerhaard of kachel. Glasruit reinigen. Visuele controle van het rookkanaal, rookgasventilator en werking. Controle op gasdichtheid van het systeem, algemene veiligheid en goede werking.

  • Storingen kunt u 7 dagen per week melden. Onze monteurs komen binnen zo spoedig mogelijk bij u thuis om het probleem op te lossen. Meld hier uw storing aan: contactformulier
  • U krijgt voorrang bij het verhelpen van storingen. U betaalt tijdens kantooruren geen voorrijkosten als u een servicemonteur langs laat komen.

Kosten van nieuwe onderdelen en materialen, om uw toestel juist te laten functioneren, zijn voor rekening van de eigenaar. Batterijen in de afstandsbediening en binnenin de haard of kachel worden automatisch vervangen en vallen binnen het reguliere onderhoud.

Reinigen van het glas

Tenminste 1x per jaar kunt u zelf het glas van de gashaard reinigen met een vochtige doek om een goed zicht op het vuurbeeld te houden. Raadpleeg vooraf de gebruiksaanwijzing van uw sfeerhaard. Een veelvoorkomend euvel is het breken of het beschadigen van de glasplaat. Tip: voor een mooi vlammenspel is het belangrijk dat men de juiste (oorspronkelijke) samenstelling van de keramische houtblokken aanhoudt.

 Aanvraag service en onderhoud

Gebruik ons contactformulier als u problemen heeft met uw sfeerhaard. Onze service manager neemt binnen enkele dagen contact met u op voor een afspraak. Marga Sfeervuren verleend helaas uitsluitend service aan bij ons gekochte en geïnstalleerde haarden en kachels.

Voor service en onderhoud betaalt u een vast bedrag per jaar van € 85,00 inclusief BTW. U bent bovendien verzekerd van snelle hulp bij storingen.

Heeft u nog vragen?

Neem contact met ons op

U kunt ons altijd bellen voor vrijblijvend advies of een offerte op maat!

06 108 923 93